Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inside, een game van Limbo-maker Playdead, nu te spelen op iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2017, 15:06 CategorieGaming

Inside, de nieuwe titel van dezelfde ontwikkelaar als Limbo, is nu te spelen op iOS. Je kunt de game gratis downloaden en uitproberen. Vind je het spel daarna cool genoeg, dan kun je middels een in-app aankoop de volledige game ontgrendelen.

Download Inside op iOS

Het is vanaf nu mogelijk de game Inside te downloaden op iOS. Dit is een game van dezelfde makers die eerder verantwoordelijk waren voor Limbo, een geliefd spel door gamers die op consoles en op mobiele apparaten gamen. Diens opvolger zet bijna dezelfde stijl en gameplay door, maar brengt genoeg vernieuwing met zich mee om vanaf begin tot eind verwonderd te zitten kijken naar wat er allemaal op het scherm gepresenteerd wordt. Je bewegingen zijn wederom beperkt, waardoor je creatief moet zijn met de middelen die je hebt.

Inside is vanaf nu gratis te downloaden en uit te proberen op iOS-apparaten vanaf iPhone 6S, iPad Air 2 en Apple TV (en natuurlijk elk toestel dat daarna is uitgebracht). Mocht je het spel vooruitbesteld hebben, dan heb je inmiddels een notificatie ontvangen met de boodschap dat het spel beschikbaar is. Nadat je het spel voor korte tijd hebt gespeeld, komt de optie in beeld waarmee je de rest van de game kunt ontgrendelen voor een bedrag. Of het spel later ook naar Android wordt gebracht, is momenteel niet bekendgemaakt.

  • Inside
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.