Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iTunes verschijnt pas volgend jaar in de Microsoft Store

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 9:10 CategorieApplicaties

Apple heeft bevestigd dat de muziekwinkel iTunes niet voor het einde van het jaar in de Microsoft Store zal staan. Dat betekent dat je dus tot volgend jaar moet wachten voordat je aan de slag kunt met deze versie van de populaire muziekwinkel.

iTunes in de Microsoft Store

Eerder dit jaar kondigde Microsoft aan dat het populaire muziekprogramma iTunes nog voor het einde van 2017 in de Microsoft Store zou staan (Microsoft Store is de nieuwe naam voor de Windows Store). 2017 duurt nu niet meer zo lang en de kans lijkt klein dat Apple en Microsoft die belofte gaan nakomen. Daarom heeft het bedrijf uit Cupertino tegenover ZDNet bevestigd dat de lancering van het programma inderdaad is uitgesteld en dat je dus nog iets langer zult moeten wachten voordat je het programma kunt downloaden.

Een vertegenwoordiger van Apple leverde de volgende quote:

We have been working with Microsoft to deliver the full iTunes experience to our customers and we need a little more time to get it right.

De versie van de muziekwinkel die in de Microsoft Store komt te staan is eigenlijk dezelfde versie die je nu kunt downloaden, maar het programma is nu geoptimaliseerd voor Windows 10 via de Desktop Bridge. Helaas betekent dit dat je de software alleen kunt downloaden op pc’s en tablets en niet voor consoles, mobile of mixed reality. Mocht je een Windows 10-apparaat met Windows 10 S op het oog hebben en wil je dit muziekprogramma gebruiken, dan moet je voorlopig dus nog wel even wat geduld opbrengen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.