Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kerstevenement in Animal Crossing: Pocket Camp

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2017, 13:19 CategorieGaming

De kerstman is vroeg dit jaar in Animal Crossing: Pocket Camp. Vandaag is er een speciaal kerstevenement gestart in de nieuwe game van Nintendo op de smartphone.

Het kerstevenement voegt een groot aantal nieuwe meubels, kledingstukken en doelen toe aan het populaire spel. Spelers moeten zuurstokken verzamelen, waarmee een kerstboom, open haard, sneeuwbol, een stapel cadeautjes en diverse andere nieuwe kerstspullen gemaakt kunnen worden. Het speciale kerstthema brengt ook nieuwe kledingstukken. Voor de spelers zijn er nieuwe doelen te behalen, waarbij kersttruien, kerstbroeken, kerstschoenen en het pak van de kerstman vrijgespeeld kunnen worden.

Kerstevenement duurt tot kerstavond

Het kerstevenement in Animal Crossing: Pocket Camp duurt tot kerstavond, wat spelers voldoende tijd geeft om alle nieuwe spullen vrij te spelen. Het opstarten van het spel tijdens het kerst-evenement wordt direct beloond met een kerstmuts voor jouw karakter. De overige spullen dien je zelf vrij te spelen.

Animal Crossing: Pocket Camp is de derde game van Nintendo op de smartphone. Het spel is uitgebracht op iOS en Android en is in de eerste week al 15 miljoen keer gedownload. Ook wij waren enthousiast over het laagdrempelige karakter van het spel, het verzamelen van diverse spullen en het maken van nieuwe vrienden in Animal Crossing: Pocket Camp.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.