Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kerstevenement met twintig nieuwe Pokémon in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2017, 11:24 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic lijkt eindelijk goed op dreef te zijn met nieuwe updates voor het spel Pokémon Go. Waar we twee weken geleden al vijftig nieuwe Pokémon in het spel hebben gekregen, zijn er nu nog eens twintig aan toegevoegd. Ook is er een speciaal Pokémon Go-kerstevenement rond de komende feestdagen.

De twintig nieuwe Pokémon zijn onderdeel van de derde generatie en komen oorspronkelijk uit de Hoenn-regio. Onder de nieuwe beestjes zijn Lotad, Relicanth, Snorunt en Spheal. Het gaat met name om water- en ijs-types. Deze types zullen tijdens dit evenement vaker verschijnen, ook diegene van eerdere generaties.

Elke dag een gratis incubator

Daarnaast krijg je van 22 december tot en met 25 december elke dag een gratis incubator uit de eerste Pokéstop die je draait. Deze is één keer te gebruiken. In de tweede week zijn er verschillende speciale boxen in de shop te vinden. Nieuw zijn de Star Pieces. Wanneer je deze zult activeren krijg je dertig minuten lang extra Stardust tijdens het vangen. Terug van weggeweest is Pikachu met kerstmuts. Deze is ook dit jaar weer in het wild te vangen. Tot slot duren lures zes uur tijdens dit Pokémon Go-kerstevenement. Het volledige bericht is te vinden op de website van Pokémon Go.

Eerder was al bekend dat Pokémon Go een exclusieve AR-modus krijgt op iOS, op basis van ARKit.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.