Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Klassiek vechtspel Streets of Rage nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2017, 9:13 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat je nu wederom een game kunt spelen die valt onder het abonnement Sega Forever: Streets of Rage. Mocht je al wat langer meelopen, dan weet je dat dit een geliefde beat ‘em up-serie is.

Speel Streets of Rage met Sega Forever

Elke twee weken voegt Sega een nieuw spel toe aan de dienst Sega Forever. Middels deze dienst is het mogelijk gratis de nieuwste versies van oudere Sega-spellen te spelen, maar dan krijg je wel wat advertenties te zien. Door 1,99 euro te betalen haal je die advertenties weg in alle games die onder het speciale abonnement vallen. De nieuwste aanwinst van deze gamedienst is de oude en geliefde beat ‘em up-game Streets of Rage. Eerder konden gamers al genieten van Golden Axe, Virtua Tennis Challenge, Beyond Oasis en natuurlijk Sonic the Hedgehog.

Streets of Rage is een game waarin je van links naar rechts loopt terwijl het scherm ook naar rechts scrolt. In tegenstelling tot veel games uit dit tijdperk is het ook mogelijk omhoog en omlaag te bewegen. Zo kun je om de vele vijanden heen lopen, mocht daar ruimte voor zijn. Het doel is om al die vijanden te verslaan — simpeler kan niet. Gelukkig werkt de besturing op het touchscreen, maar inmiddels hopen we toch wel dat Sega ervoor zorgt dat je ook bluetooth-controllers kunt gebruiken. Je vindt de game nu op zowel Android als iOS.

  • Streets of Rage
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.