LG G7 krijgt misschien een ‘all-in-one’-irisscanner

08 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg-g6-foto-8

Er is een gerucht verschenen over de nog onaangekondigde LG G7: het aankomende toestel krijgt mogelijk een betere irisscanner. Er is namelijk een patent opgedoken van de fabrikant waarin de 'all-in-one'-irisscanner wordt vastgelegd.

‘All-in-one’-irisscanner voor LG G7 – gerucht

De toestellen van LG die dit jaar zijn uitgebracht, maken gebruik van een selfie waarmee het toestel ontgrendeld kan worden. In de toekomst kan dit nog wel eens veranderen, aangezien LG een patent in handen genaamd met de naam ‘all-in-one’-irisscanner. Dit patent suggereert dat de onaangekondigde, maar aankomende, LG G7 van een betere beveiligingsmethode wordt voorzien van de G6, de Q6 en de V30, aangezien de iris moeilijk na te maken valt. De irisscanner komen we bijvoorbeeld al tegen in de Galaxy Note 8.

Of deze irisscanner op dezelfde wijze werkt als in de Samsung Galaxy-apparaten, is op moment van schrijven onbekend. Maar we kunnen ons voorstellen dat LG andere technologieën wil gebruiken voor deze ontgrendelingsmethode, aangezien het wel geheel veilig moet kunnen gebeuren. Wellicht moet de iris een bepaald patroon volgen, zodat de camera niet voor de gek gehouden kan worden door een foto of ander stil object. De verwachting is dat LG de aankomende LG G7 tijdens de CES in januari zal gaan presenteren, begin 2018.

Reacties (0)