Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maker van Zombies, Run! lanceert nieuwe fitnessgame: The Walk

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2017, 9:32 CategorieApplicaties

De maker van de populaire fitnessgame Zombies, Run! heeft een nieuwe game voor fitnessliefhebbers uitgebracht: The Walk. In dit speciale spel kan het verhaal alleen verdergaan wanneer je blijft bewegen. In totaal moet je hiervoor achthonderd kilometer lopen.

The Walk: nieuwe game van Zombies, Run!-ontwikkelaar

Ontwikkelaar Six to Start probeert al jaren leuke ervaringen te combineren met sporten en fitness. Zo moest je in de game Zombies, Run! wegrennen voor zombies, waardoor je soms werd ‘gedwongen’ wat harder te lopen dan een andere keer, terwijl je na het sporten je bezig moest houden met het onderhouden van een basis. Nu is de ontwikkelaar terug met een nieuwe game, genaamd The Walk. Het enige dat je hoeft te doen om mee te spelen, is lopen. Het is aan jou om, lopend, de wereld te redden van de ondergang.

Om de wereld te redden moet je blijven lopen, zodat je je achtervolgers voorblijft. Hoe meer je loopt, hoe meer van het verhaal wordt gepresenteerd. In totaal kun je meer dan achthonderd kilometer lopen om alles uit dit verhaal te halen, dus je bent er wel even zoet mee. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan is het mogelijk om te lopen voor het behalen van speciale items. In totaal zijn er ook 65 afleveringen met meer dan achthonderd minuten aan luistermateriaal. De eerste vier afleveringen zijn gratis, de rest kost je eenmalig 5,49 euro.

  • The Walk
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.