Microsoft haalt de Mixer-applicatie op Android en iOS uit bèta

15 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
mixer-app-logo

Microsoft heeft laten weten dat de applicatie van de gamestreamingdienst Mixer nu uit de bèta is gehaald op zowel Android als iOS. De app is helemaal opnieuw opgebouwd nadat Microsoft de dienst eerder had overgenomen.

Mixer van Microsoft uit bèta op Android en iOS

Afgelopen oktober lanceerde Microsoft de bèta van Mixer. Dat is de gamestreamingdienst waar gamers live gameplaybeelden kunnen uitzenden en kunnen communiceren met hun volgers en kijkers. De dienst is vergelijkbaar met Twitch en is volledig geïntegreerd met de dashboard van de Xbox One (of je dat nu wil of niet). Op Android en iOS kon je dus sinds oktober gebruikmaken van de streamingdienst in bèta, maar daar komt vanaf nu verandering in: Microsoft heeft laten weten dat de applicatie nu officieel gelanceerd is.

Het team dat verantwoordelijk is voor de applicatie heeft laten weten dat de applicatie van de grond af aan opgebouwd is. Als het goed is moet de app nu veel sneller en gebruiksvriendelijker zijn op meerdere soorten apparaten. De nieuwe versie van Mixer is voorzien van een nieuwe interface, waar je gemakkelijk functies als livestreams, de opties voor chat en audio en de deelopties moet kunnen terugvinden. Ook kun je nu een notificatie ontvangen wanneer je favoriete streamer online is. Verder zijn er nu meer interactieve componenten.

Mixer

Reacties (0)