Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix test navigatiebalk aan de onderkant binnen Android-app

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2017, 9:04 CategorieApplicaties

Netflix test momenteel een nieuwe interface binnen de Android-applicatie: de navigatiebalk zit nu aan de onderkant van het scherm. Helaas kun je deze verandering niet zelf forceren middels een apk-bestanden of update; het lijkt een server-side switch te zijn.

Navigatiebalk in de Netflix-app

De interface van de Netflix-applicatie op mobiele apparaten is nu al een tijdje hetzelfde gebleven, dus dacht het bedrijf ongetwijfeld dat het tijd was voor verandering. En die verandering is nu voor sommige mensen doorgevoerd, aangezien enkele gebruikers een navigatiebalk aan de onderkant van het scherm hebben wanneer ze de app opstarten. Helaas kun je deze verandering niet forceren op je eigen toestel, omdat die niet middels een update wordt doorgevoerd. Waarschijnlijk gaat het hier om een server-side switch.

Nu is het nog zo dat je alle opties van Netflix aantreft in het hamburgermenu aan de linkerkant. Maar vanaf het moment dat je de nieuwe navigatiebalk hebt, dan raak je dat menu dus kwijt. Dat is maar goed ook, omdat de opties nu nog onoverzichtelijk in beeld worden gebracht. Onderaan tref je straks vier opties aan: Home, Zoeken, Downloads en Mijn profiel. Wanneer je op zoek bent naar de categorieën uit het oude menu, dan tref je die aan onder Zoeken. Over het algemeen gaat het uiterlijk van de app er behoorlijk op vooruit.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.