Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo zoekt nieuwe partners voor uitbrengen smartphonegames

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2017, 9:32 CategorieGaming

Nintendo is op dit moment op zoek naar meer ontwikkelaars van games voor mobiele apparaten, zodat er meer games uitgebracht kunnen worden. Op dit moment heeft het bedrijf er al vier gelanceerd, waarvan de meest recente Animal Crossing: Pocket Camp is.

Nintendo op smartphones en tablets

Het is moeilijk te voorspellen wat 2018 in petto heeft op het gebied van games voor smartphones en tablets. Maar als we The Wall Street Journal mogen geloven, dan is Nintendo in elk geval op zoek naar meer partners die kunnen meehelpen met het ontwikkelen van games voor mobiele apparaten. Het bedrijf had aanvankelijk gepland vijf games voor maart 2017 uit te brengen. Op moment van schrijven zijn dit er nu vier, waarvan Animal Crossing: Pocket Camp de meest recente is (die ook nog eens eerder werd uitgesteld).

De titels worden ontwikkeld in samenwerking met de Japanse ontwikkelaar DeNa, dus ergens is het niet vreemd dat het Nintendo niet gelukt is vijf games voor de eigen gestelde deadline uit te brengen. Eén partner is een beetje weinig. Met meer ontwikkelaars aan boord kun je simpelweg meer games uitbrengen, op een sneller tempo. Eén van de ontwikkelaars waar het bedrijf nu mee in contact is, schijnt Puzzle and Dragons-ontwikkelaar GungHo Online te zijn. Welke games nu nog naar mobile komen, is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.