Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia 9 krijgt oled-scherm van 5,5-inch en Android 8.0 Oreo’

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2017, 9:59 CategorieAndroid

Mogelijk zijn er specificaties gelekt van de aankomende Nokia 9. De specs zijn te vinden bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Zoals het er nu naar uitziet zal dat scherm worden gefabriceerd door LG. Nokia heeft zelf nog niets bekendgemaakt.

Nokia 9 te zien bij de FCC – gerucht

Sommige specificaties van de aankomende, maar nog niet aangekondigde, Nokia 9 zouden op dit moment te zien zijn in documenten die zijn vrijgegeven door de FCC, de Amerikaanse instelling die alles controleert met betrekking tot communicatie voordat het op de markt komt. De 9 zou het nieuwste model worden van het Finse merk dat nieuw leven ingeblazen is. Uit de documenten blijkt dat het oled-scherm van de smartphone 5,5-inch zal zijn. Daarnaast zou de display worden gefabriceerd door LG, iets dat LG wel vaker doet voor anderen.

Ter vergelijking: de Nokia 8 beschikt over een ips lcd-scherm, dus dat is al een groot verschil met dat vlaggenschip. De Nokia 9 zal verder worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 835, dé chip van dit moment. Ook zal er een accu van 3.250 mAh aanwezig zijn, evenals een dubbele camera op de achterkant (twaalf en dertien megapixel) en een frontcamera van vijf megapixel. Ook weten we al dat er 128 GB aan interne opslagruimte zal zijn en dat het toestel direct zal worden geleverd met Android 8.0 Oreo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.