Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oddworld: New ‘n’ Tasty nu te spelen op zowel Android als iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2017, 9:25 CategorieGaming

Als je op zoek bent naar een premium game-ervaring op mobiele apparaten, dan kun je je nu wagen aan het spel Oddworld: New ‘n’ Tasty. Deze mobiele versie beschikt over ondersteuning voor bluetooth-controllers en bevat geen advertenties of in-game aankopen.

Download Oddworld: New ‘n’ Tasty

Wanneer je op zoek bent naar een premium game-ervaring op je smartphone of tablet, dan hebben we goed nieuws: Oddworld: New ‘n’ Tasty is nu te downloaden vanuit Google Play en de App Store (ook kun je hem spelen op de Nvidia Shield). Het spel werd in 2014 al uitgebracht voor moderne spelcomputers en is nu dus ook te spelen op smartphones en tablets. De besturing is geoptimaliseerd voor een touchscreen en werkt eigenlijk verrassend goed, maar je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van een bluetooth-controller.

Daarnaast is dit een game die je koopt, waar verder geen haken en ogen aan zitten. Geen advertenties, geen in-game aankopen — alleen het spel waar je voor betaald hebt. Daarnaast is het zo dat je de grafische kwaliteit zelf kunt aanpassen, mocht het zijn dat je smartphone of tablet toch niet zo sterk is als je had gewild. Door het verlagen van de resolutie, kun je er toch voor zorgen dat de game soepel draait op oudere hardware. Op Android betaal je eenmalig 8,49 euro voor Oddworld: New ‘n’ Tasty, op iOS is dat bedrag iets hoger met 8,99 euro.

  • Oddworld: New 'n' Tasty
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.