Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus lanceert binnenkort de OnePlus 5T Star Wars-editie

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2017, 9:55 CategorieAndroid

OnePlus heeft aangekondigd dat er binnenkort een OnePlus 5T Star Wars-editie zal verschijnen, met een speciaal Star Wars-thema. Wanneer het toestel precies zal uitkomen is niet bekend, maar mogelijk rond de release van de nieuwe Star Wars-film.

OnePlus 5T Star Wars-editie aangekondigd

OnePlus is voornemens een OnePlus 5T Star Wars-editie uit te brengen. Het nieuwe toestel moet in de komende weken verkrijgbaar zijn. Helaas is op moment van schrijven niet precies bekend wanneer de smartphone te koop zal zijn, maar verwacht wordt dat dit ergens rondom de release van Star Wars: The Last Jedi zal zijn. Die film is vanaf 13 december te zien in de bioscoop hier in Nederland. De aankondiging werd gedaan tijdens de Bangalore Comic Con. De specificaties van de smartphone zijn vanzelfsprekend onveranderd.

De OnePlus 5T Star Wars-editie is voorzien van een witte achterkant met daarop in het rood het bekende Star Wars-logo. Op de voorkant zien we – op de bovenstaande afbeelding – een Stormtrooper en de subtitel van de aankomende film. Waarschijnlijk is dit één van de achtergronden die standaard worden meegeleverd. We weten dus nog niet wanneer deze versie van de OnePlus 5T zal worden aangekondigd en we weten ook nog niet of de prijs zal veranderden. Nu betaal je 499 of 559 euro voor de twee versies van de smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.