Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger iPhone X krijgt 10% grotere batterij’

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2017, 23:52 CategorieiPhone

De opvolger van de iPhone X krijgt volgend jaar een L-vormige batterij die tien procent meer stroom levert dan de batterij in de huidige iPhone X. Dat meldt Ming-Chi Kuo van KGI Securities, een bekende analist met goede ingangen.

L-vormig

KGI meldt dat Apple en LG bezig zijn met de nieuwe L-vormige batterij. Het zou een samenvoeging zijn van een tweecellige batterij tot een eencellige, die door die samenvoeging 200 tot 300 mAh extra stroomcapaciteit tot zijn beschikking krijgt. De ruimte tussen de twee cellen en de aansluitingen ervan vervallen, en die ruimte kan worden gebruikt om extra batterijvermogen toe te voegen.

3000 mAh

Momenteel heeft de batterij van de iPhone X een 2716 mAh batterij. Dat zou dus stijgen naar bijna 3000 mAh. Kuo meldt dat een intern redesign van de iPhone X tot vrije ruimte leidt, die door een vergrote batterij kan worden ingenomen. Aan de buitenkant is niets te zien van de grotere batterij.

Twee schermformaten

KGI verwacht dat Apple volgend jaar twee nieuwe displayformaten op de markt brengt. Het zou gaan om een 6,5-inch oled-model en een nieuwe 6,1-inch variant met lcd-scherm. Daarnaast moet er een nieuw 5,8-inch OLED-model uitkomen. Volgens KGI is die laatste simpelweg een vernieuwing van de iPhone X.

Verwacht wordt dat alle nieuwe modellen voorzien worden van het full-screen design dat Apple met de iPhone X debuteerde. Verder gaat het bedrijf er vanuit dat alle nieuwe modellen beschikken over het TrueDepth-camerasysteem waarmee de Face ID mogelijk wordt gemaakt.

  • Delen:
Honor 8 Pro
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Verica
    07 januari, 2018 om 18:02

    Ik wil mijn smart terug nar mijn aparat Samsung acount en ale acesoris en malware afsluiten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.