Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oukitel presenteert 6-inch phablet K6 met gigantische batterij

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2017, 23:46 CategorieAndroid

Het Chinese merk Oukitel heeft officieel de Oukitel K6 uit de doeken gedaan. Dit is een phablet met en 6-inch scherm, en een kolossale 6300 mAh batterij.

Mediatek

Het scherm is in een 18:9-beeldverhouding gevat en heeft een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we een MediaTek Heliomare P23-processor met acht kernen, ondersteund door 6GB ram. Het opslaggeheugen omvat 64GB en dat kan via een micro sd-kaart nog worden uitgebreid. In dat geval raak je wel de mogelijkheid kwijt om er een tweede simkaart in te stoppen.

 

Vier camera’s

De telefoon telt vier camera’s: twee voor en twee achter. Op de achterkant zien we een 21- en een 8-megapixelcamera naast elkaar zitten. Op de voorkant moeten de camera’s het doen met resoluties van 13 en 8 megapixel.

Grote batterij

Het interessantste onderdeel van deze phablet is echter de accu. Die is 6300 mAh groot en moet het toestel meerdere dagen in leven kunnen houden zonder tussentijds opladen. De batterij, 15 Watt, is ook snel weer opgeladen.

Zwaar en dik

Daardoor is de phablet wel erg zwaar geworden: 211 gram. En de dikte valt ook niet mee, met bijna anderhalve centimeter. De phablet verschijnt met Android 7.1 aan boord.

Tabletsmagazine heeft de voorloper van deze phablet van een review voorzien. Dat was de Oukitel K6000, met een iets kleinere, 6000 mAh batterij. Lees die review hier.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Lite
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.