Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go krijgt eerste legendarische Pokémon uit de derde generatie

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 9:47 CategorieGaming

Niantic heeft laten weten dat spelers van Pokémon Go een nieuwe legendarische Pokémon uit de derde generatie kunnen verwelkomen. De Pokémon in kwestie is Groudon, de legendarische Ground-type en cover-Pokémon van Pokémon Ruby.

Groudon nu te vangen in Pokémon Go

Speel je nog steeds Pokémon Go? Dan hebben we goed nieuws: voor een beperkte tijd is het nu mogelijk de legendarische Pokémon Groudon te vangen. Dit is een grondtype die tevens op de voorkant van het doosje van de game Pokémon Ruby te vinden is. In dat spel vind je de reus in een grot, maar in het echte leven hoef je geen gevaarlijke capriolen uit te halen. In de komende dagen zal het beest namelijk opduiken tijdens die grote Raid Battles in-game. Houd dus voorlopig de Gyms in de buurt in de gaten voor een kans op dit beest.

Wees er wel snel bij, want na 15 januari zul je hem niet meer kunnen vangen. Groudon is vanaf nu tot die dag te vinden tijdens Raid Battles. Mocht je geen tijd hebben om te spelen of ben je hem gewoon niet tegengekomen, geen nood: waarschijnlijk zal Niantic, de ontwikkelaar van het spel, in de dagen erna een nieuwe legendarische Pokémon introduceren die tot nu toe nog niet te vangen was. De geruchten gaan dit dat Kyogre wordt, de grote water-Pokémon die je op de voorkant van Pokémon Sapphire aantreft. We wachten rustig af.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.