Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go krijgt een exclusieve AR-modus op iOS, op basis van ARKit

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2017, 17:43 CategorieGaming

Niantic heeft aangekondigd dat Pokémon Go op iOS binnenkort een update krijgt die ondersteuning voor ARKit zal gaan toevoegen. Dat betekent dat de laag augmented reality (de digitale laag) veel beter over de echte wereld gelegd kan worden.

Pokémon Go krijgt ondersteuning voor ARKit

Niantic en The Pokémon Company International hebben aangekondigd dat de game Pokémon Go ondersteuning gaat krijgen voor ARKit van Apple. Deze nieuwe modus zal dus exclusief op iPhones gespeeld kunnen worden met iOS 11 aan boord. ARKit is een platform voor augmented reality dat Apple ontwikkeld heeft, waar inmiddels al een aantal apps gebruik van maken. Dit Pokémon-spel gaat dat dus ook doen en zal hierdoor in staat zijn de Pokémon veel beter in de echte wereld te projecteren dan nu het geval is op iOS en Android.

De modus zal AR+ mode gaan heten en alleen te gebruiken zijn op apparaten vanaf de iPhone 6s. Als je de modus activeert, dan zal de Pokémon die je kunt vangen zich veel beter positioneren ten opzichte van jouw positie, waardoor je je dus veel beter kunt inleveren in het spel dat al zo tot de verbeelding spreekt. Ook maakt het straks uit hoe dichtbij je staat bij zo’n Pokémon, want je kunt zelfs kans maken op een vangbonus. Het wachten is nu op het moment dat Niantic, de ontwikkelaar, de update vrijgeeft voor Pokémon Go.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.