Pokémon Go krijgt vijftig nieuwe Pokémon en een dynamisch weersysteem

06 december 2017 1 Minuut 1 Reacties
pokemon go

In december kunnen we kennis maken met vijftig nieuwe Pokémon in Pokémon Go. Daarnaast krijgt het spel een dynamisch weersysteem, waarbij de virtuele beestjes zullen reageren op de echte weersomstandigheden bij jou in de buurt.

Niantic heeft zojuist bekend gemaakt dat we ons op kunnen gaan maken voor vijftig nieuwe Pokémon uit de Hoenn-regio in Pokémon Go.

De vijftig nieuwe Pokémon zijn uit de 3e generatie. Deze hebben we eerder gezien in de Pokémon Ruby en Sapphire games. Onder de nieuwe Pokémon zijn Treecko, Torchic en Mudkip.

Dynamisch weersysteem komt naar Pokémon Go

Daarnaast lanceert Niantic een dynamisch weersysteem in het spel. Regent het waar jij woont? Dan kun je bijvoorbeeld grote aantallen van Mudkip tegenkomen. Schijnt de zon, dan reageren daar weer andere virtuele beestjes op. De weersomstandigheden zul je ook virtueel op het scherm van je smartphone kunnen zien. Bewolking, regen, sneeuw en de zon worden allemaal weergegeven. Lig je ’s morgens nog in bed en weet je niet wat voor weer het buiten is? Start het spel op en Pokémon Go vertelt het je.

Daarnaast zal het weer ook veranderingen teweeg brengen in de aanvallen van jouw verzamelde Pokémon. Zo zullen bijvoorbeeld de vuuraanvallen van Charizard meer schade doen op een zonnige dag.

Wanneer het dynamische weersysteem wordt uitgerold is nog onduidelijk, maar Niantic heeft beloofd dat we daar later in de maand december mee aan de slag kunnen. Deze week verschijnen de vijftig nieuwe Pokémon.

Reacties (1)