Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire mediaspeler VLC geoptimaliseerd voor iPhone X en 4k

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2017, 9:45 CategorieApplicaties

De populaire mediaspeler VLC heeft een update gekregen op iOS, waardoor de app is geoptimaliseerd voor iPhone X en 4k-mediabestanden. Daarnaast moet deze update ervoor zorgen dat de applicatie goed blijft werken op iOS-apparaten met iOS 7 of iOS 8 aan boord.

Download de update voor VLC

VLC is nog steeds één van de grootste en belangrijkste mediaspelers op laptops, smartphones en tablets, omdat de gratis software in staat is een groot aantal mediabestanden zonder problemen af te spelen en mensen de optie hebben om bijvoorbeeld ondertiteling te activeren, zonder al te veel extra moeite. Deze app ontvangt niet vaak een update, maar wanneer die er is dan is het een handige. Nu is de iOS-versie aan de beurt, die met deze update wordt geoptimaliseerd voor het veel grotere scherm op de onlangs gelanceerde iPhone X.

Nu de app is geoptimaliseerd, betekent dat dat je geen grote zwarte randen meer aan de boven- en onderkant van het scherm ziet (wat veel apps nog altijd hebben). Daarnaast moet deze update ervoor zorgen dat de applicatie beter blijft werken op toestellen met iOS 7 of iOS 8 aan boord en kun je rekenen op het afspelen van bestanden in de 4k-resolutie. Uiteraard is het ook zo dat er algemene prestatieverbeteringen en bugfixes zijn doorgevoerd. De update is nu uitgebracht via de App Store en kan dus elk moment arriveren op je iPhone of iPad.

  • VLC
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.