Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PSP-emulator PPSSPP ondersteunt nu de Vulkan-api

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2017, 9:29 CategorieApplicaties

De meest geliefde emulator voor Sony PSP-games op je Android-toestel, PPSSPP, heeft een belangrijke update ontvangen. De emulator biedt voortaan ondersteuning aan voor de Vulkan-api, waardoor games veel soepeler gespeeld moeten kunnen worden.

Download de update voor PPSSPP

PPSSPP is de meest geliefde emulator op Android voor het spelen van PSP-games. Uiteraard niet de PSP-games die je van het internet hebt gedownload, maar de games die je veilig hebt geback-upt, om ervoor te zorgen dat je ze nog altijd kunt spelen wanneer je de disc kwijtraakt of wanneer die beschadigd is. De emulator is inmiddels door meer dan tien miljoen bezorgde PSP-eigenaars gedownload en met reden: deze applicatie wordt nog altijd voorzien van updates en dat op regelmatige basis. Er bestaat een gratis en een betaalde versie.

De update voor deze keer staat onder meer in het teken van de Vulkan-api. Door deze ondersteuning, die pas gebruikt kan worden wanneer je tenminste Android 7.0 Nougat op je toestel hebt staan, moeten games veel soepeler lopen op je hardware. Smartphones van nu mogen dan krachtiger zijn dan de PSP van toen, maar dat betekent niet dat de software daar altijd goed mee omgaat. Daarnaast zijn er heel wat optimalisaties meegeleverd met deze update. Vanzelfsprekend wordt de PPSSPP-emulator niet geleverd met games die je wil spelen.

  • PPSSPP
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.