Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze game voor iPhone X speel je met je wenkbrauwen

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 9:59 CategorieGaming

Rainbow is een game die je alleen op de iPhone X kunt spelen, omdat die gebruikmaakt van de Truedepth-camera. Daardoor is het mogelijk dat je het spel bedient met je wenkbrauwen. Je kunt springen, stilstaan en naar beneden springen — allemaal met de bewegingen van je wenkbrauwen.

Rainbow bedien je met je wenkbrauwen

Nathan Gitter is afgestudeerd van Washington University (computer science) en heeft z’n geleerde lessen meteen omgezet in de praktijk. De beste man heeft namelijk een game voor iPhone X ontwikkeld die je met je wenkbrauwen speelt. Als speler bedien je een emoji op het scherm. Door je wenkbrauwen omhoog te doen springt de emoji in beeld. Door niets te doen gaat-ie rechtdoor en door boos te kijken springt-ie naar beneden. Ondertussen moet je sterren verzamelen voor punten en andere emoji ontwijken die op je pad komen.

Wanneer je wil dat je emoji verder omhoog gaat, dan dien je dus je wenkbrauwen (die al omhoog staan) vast te houden. Datzelfde geldt voor wanneer je hem verder naar beneden wil laten gaan (dan moet je dus boos kijken). Op dit moment heeft het spel geen losse levels en dien je gewoon zo veel punten te halen als mogelijk. Helaas zijn er ook nog geen online leaderboards, maar Gitter belooft dat er in de toekomst wel competitieve multiplayercomponenten aan worden toegevoegd. De game werkt met de Truedepth-camera en werkt dus alleen op iPhone X.

  • Rainbow
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.