Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy J2: specificaties en renders gelekt

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2017, 19:46 CategorieAndroid

Samsung is de grootste telefoonfabrikant van de wereld. Het bedrijf levert in 2018 niet alleen high-end smartphones als de Galaxy S9 en S9 Plus, maar is ook actief in het middensegment (bijvoorbeeld de Galaxy A8) en het budgetsegment van de markt. De Samsung Galaxy J-lijn behoort tot de budgetreeks van Samsung en wordt in 2018 uitgebreid met de Samsung Galaxy J2.

Via WinFuture.de weten we al hoe het toestel eruit komt te zien en zijn de specificaties uitgelekt. De Samsung Galaxy J2 krijgt een Super AMOLED-display van 5-inch in een resolutie van 540 bij 960 pixels. Het toestel krijgt een Qualcomm Snapdragon 425-processor met 1,5 GB werkgeheugen en uitbreidbaar opslaggeheugen van 16 GB.

Galaxy J2 draait op Android 7.1.1.

De Samsung Galaxy J2 heeft ruimte voor twee simkaarten en draait op Android 7.1.1. Nougat. Aan de achterkant vinden we een camera van acht megapixel, terwijl het toestel aan de voorkant een camera van vijf megapixel heeft. De batterij heeft een capaciteit van 2600 mAh.

Toegegeven, de specificaties zijn weinig indrukwekkend, maar we hebben hier te maken met een budgettoestel. In landen als India gaan dergelijke telefoons als warme broodjes over de toonbank. De Samsung Galaxy J2 wordt ook in Europa op de markt gebracht. Ben je nog op zoek naar een leuk budgettoestel? De Samsung Galaxy J2 heeft een adviesprijs van 115 euro. Een exacte datum voor het toestel is nog niet bekend.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.