Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8 krijgt onderhoudsupdate in Europa

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2017, 15:52 CategorieAndroid

Samsung heeft een onderhoudsupdate voor de Galaxy Note 8 uitgebracht in Europa. De update lost de connectiviteitsproblemen voor Samsung DeX op en voegt de Secure Wi-Fi-functie toe. Daarnaast verbetert de onderhoudsupdate enkele bestaande functies.

De onderhoudsupdate geldt voor de Europese versie van de Galaxy Note 8. Gebruikers hadden problemen met Samsung DeX, een accessoire waarbij je de Galaxy Note 8 om kunt toveren tot een desktop-pc. De beveiliging is verbeterd en connectiviteitsproblemen zullen met deze update worden opgelost.

Onderhoudsupdate voegt Secure Wi-Fi-functie toe

De update voegt de Secure Wi-Fi-functie aan de Galaxy Note 8 toe. Deze functie zagen we voor het eerst op de Galaxy J-modellen en is in feite een VPN-service van Samsung. Uitgaande data wordt versleuteld en apps en websites die jouw internetverkeer volgen worden tegengehouden. Deze functie is met name handig voor gebruikers die regelmatig van een onbeveiligde wifi-verbinding gebruik maken. Naast de Secure Wi-Fi-functie zijn de Calendar, Gallery, Reminder en de Voice Recorder van een update voorzien.

De update wordt geleidelijk aan uitgerold voor Europese gebruikers. Via Instellingen en Software-Update kun je zelf kijken of de update beschikbaar is. Je kunt ook wachten tot je een notificatie van Samsung krijgt dat de software-update voor je is klaargezet. Tablets Magazine was erg tevreden over dit toestel van Samsung, zoals je kunt lezen in onze Galaxy Note 8 review.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.