Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ ontvangen Oreo in januari

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2017, 17:42 CategorieAndroid

Een Samsung-vertegenwoordiger heeft laten weten dat de Galaxy S8 en Galaxy S8+ eind januari worden voorzien van Android 8.0 Oreo. Tot nu toe hebben de toestellen drie bètaversies van de software-update gehad, met nog een vierde op komst.

Android 8.0 Oreo voor Galaxy S8 en S8+

In de afgelopen maanden heeft Samsung hard gewerkt aan de belangrijke Android 8.0 Oreo-update voor de Samsung Galaxy S8 en S8+. Op dit moment is het zo dat enkele eigenaars van deze toestellen de update testen in het bètaprogramma, dat inmiddels drie bèta’s op z’n naam heeft staan, met nog een vierde op komst. Wanneer die vierde versie precies verschijnt is onduidelijk, maar kort daarna zal iedereen de update kunnen ontvangen, zoals het er nu naar uitziet. Oreo staat namelijk gepland voor eind januari van volgend jaar.

Een Britse vertegenwoordiger van het bètprogramma van Samsung heeft dat laten weten in een reactie op een vraag. De update staat gepland voor eind januari, maar kan ook nog begin februari uitgebracht worden. Mocht je dus meedoen met het bètaprogramma, dan is het goed om te weten dat je één dezer dagen een verse update kunt ontvangen. Doe je niet mee aan de bèta en wacht je al heel lang op Android 8.0 Oreo voor de Samsung Galaxy S8 en S8+, dan is het fijn om te weten dat je eind januari of begin februari de update kunt verwachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.