Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S9 wordt voorzien van een nieuwe versie van DeX’

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2017, 10:49 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan brengt Samsung een nieuwe versie van de DeX uit voor de Samsung Galaxy S9. Deze nieuwe DeX zou de naam DeX Pad gaan krijgen en een andere vorm gaan aannemen: een platte accessoire in plaats van een standaard.

Samsung Galaxy S9 met nieuwe DeX – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet werkt Samsung aan een nieuwe versie van de Samsung DeX, een accessoire waarmee je je Galaxy S8 of Note 8 in een pc kunt veranderen. Volgens nieuwe geruchten wordt die nieuwe DeX net even wat anders wanneer die samen met de Samsung Galaxy S9 wordt gelanceerd. Deze nieuwe versie zal DeX Pad genoemd worden. De smartphone die eraan gekoppeld wordt, zou dan zowel als toetsenbord als muis gebruikt kunnen worden. Zo zou je dus geen extra accessoires nodig hebben voor de DeX.

Hoe de Samsung Galaxy S9 (of mogelijk ook de Note 8 of de S8) wordt gekoppeld, is nog niet bekend, maar waarschijnlijk gebeurt dit via een usb-c-kabel. Samsung heeft zelf nog niets over de Galaxy S9 of de DeX Pad naar buiten gebracht, waardoor we dus nog moeten wachten op een bevestiging. Eerder kwam naar buiten dat het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant in januari wordt gepresenteerd tijdens CES 2018. Maar of we dan ook meteen de nieuwe DeX te zien krijgen, is op moment van schrijven helaas niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.