Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram ontvangt kleine update met handige mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2017, 10:33 CategorieApplicaties

De populaire berichtendienst Telegram heeft dit weekend een kleine update ontvangen, die niet veel maar wel een aantal handige dingen toevoegt. Zo heb je als gebruiker nu zelf meer onder controle wanneer je bepaalde content automatisch downloadt of juist niet.

Download de update voor Telegram

Dit weekend is er een kleine update voor de populaire berichtendienst Telegram uitgebracht. De update voegt niet veel, maar wel een aantal handige dingen toe. Het gaat voornamelijk om veranderingen aan de achterkant, maar er zijn ook een aantal dingen die je aan de voorkant kunt verwachten. Deze update staat dus in het teken van prestatieverbeteringen en bijschaven, en dat is op zich ook prima.

  • Er zijn nieuwe opties beschikbaar op het gebied van automatisch media downloaden.
  • Wanneer er een link wordt gedeeld naar een post op Instagram of Twitter met meerdere foto’s, dan worden die foto’s in de preview getoond alsof het een album is.
  • Integreerbare html-widget voor berichten in publieke kanalen en groepen.
  • Albums zijn er nu ook in geheime chats (Secret Chats).
  • Volledige ondersteuning voor MTProto 2.0.

Al met al gaat het dus om een update die een aantal dingen aanpast achter de schermen, waardoor je er aan de voorkant beter van kunt genieten. De update is al uitgerold naar alle gebruikers. Mocht je hem dus nog niet hebben ontvangen, dan gebeurt dat elk moment.

  • Telegram
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.