Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale brengt vijfde aflevering Minecraft Story Mode (seizoen 2) uit

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2017, 16:09 CategorieGaming

Telltale Games heeft laten weten dat de vijfde aflevering van Minecraft Story Mode (seizoen 2) vanaf nu te downloaden is voor Android en iOS. In een onlangs vrijgegeven trailer krijg je ook alvast een voorproefje van het avontuur dat staat te wachten.

Download de nieuwste aflevering van Minecraft Story Mode

Wie had ooit gedacht dat een verhalend spel rondom een spel zonder verhaal juist zo succesvol zou kunnen zijn? Dat is iets dat ontwikkelaar en uitgever Telltale Games heeft bewezen met de twee seizoenen van Minecraft Story Mode, en de extra afleveringen die inmiddels zijn verschenen. We zijn ondertussen aanbeland bij de laatste aflevering van het tweede seizoen, mits de ontwikkelaar niet ineens wederom bepaalt dat er extra afleveringen aankomen en dat je daar een extra seizoenspas voor moet aanschaffen, natuurlijk.

Seizoen twee pakt op waar seizoen één eindigde. Het gaat goed met de bende. Totdat er een nieuw probleem aanklopt, natuurlijk. Dit keer heeft hoofdpersoon Jesse last van een pantserhandschoen die niet meer van zijn of haar hand af komt, waardoor er een mysterieuze onderwatertempel moet worden bezocht om het probleem op te lossen. Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson en Scott Porter keren allemaal terug voor dit verhaal. Minecraft-spelers of YouTubers, zoals Stampy Cat en stacyplays, krijgen ook een rolletje.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.