Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi bevestigt dat volgende vlaggenschip Snapdragon 845 krijgt

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2017, 9:29 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft laten weten dat het volgende vlaggenschip van het bedrijf wordt voorzien van een Snapdragon 845. Waarschijnlijk wordt dit de Mi 7 (Plus), maar verder heeft het bedrijf nog geen details vrijgegeven over dit nieuwe model.

Xiaomi-smartphone met Snapdragon 845

Tijdens de Tech Summit dat in Hawaii plaatsvindt heeft Qualcomm officieel de Snapdragon 845 onthuld, de nieuwste mobiele processor voor smartphones, tablets en zelfs laptops (ook in de vorm van hybrides en convertibles). Smartphonemakers staan in elk geval in de rij om gebruik te kunnen maken van de nieuwe technologie en één van die fabrikanten is het Chinese merk Xiaomi. Ondanks het feit dat de technische details momenteel nog niet zijn vrijgegeven, weten we al wel dat het volgende vlaggenschip de chip gaat krijgen.

Dat heeft Lei Jun, de CEO van Xiaomi, op het podium bij Qualcomm laten weten. Jun heeft nog niet laten weten welk toestel het zal zijn dat deze chipset gaat krijgen, maar waarschijnlijk wordt het de Mi 7 (Plus). Aanvankelijk worden de smartphones van het merk alleen in China uitgebracht, maar kunnen we in Europa het toestel importeren. De verwachtte prijs ligt ergens rond de 400 euro. We moeten natuurlijk zowel de specs van de processor als de smartphone nog afwachten om te kunnen bepalen of de aankoop straks gerechtvaardigd is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.