Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi laat nu alvast Xiaomi Redmi 5 en Redmi 5 Plus zien in foto’s

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2017, 10:56 CategorieAndroid

De aankondiging van de Xiaomi Redmi 5 en de Redmi 5 Plus laat nu niet meer zo lang op zich wachten, maar nu zijn er al foto’s gepresenteerd waarop de toestellen te zien zijn. De foto’s zijn afkomstig van Donovan Sung, wereldwijd verantwoordelijk als vertegenwoordiger van het bedrijf.

Dit zijn de Xiaomi Redmi 5 en Redmi 5 Plus

Aanstaande donderdag zal Xiaomi de Redmi 5 en Redmi 5 Plus gaan presenteren in China, maar de wereldwijde vertegenwoordiger van het bedrijf heeft nu alvast beide toestellen laten zien in een serie foto’s op Twitter. Op moment van schrijven is er nog niets bekend over de prijs of beschikbaarheid van de toestellen, maar die informatie komt ongetwijfeld donderdag naar buiten. Op de foto’s is te zien dat Xiaomi ook heeft gekozen voor een voorkantvullend scherm met een schermverhouding van 2:1, zoals heel veel smartphones dit jaar hebben.

Het verschil tussen deze smartphones met voorkantvullende schermen en de smartphones die je elders met dergelijke schermen aantreft, is dat de toestellen van Xiaomi ontzettend goedkoop zullen zijn. Aanstaande donderdag zullen we alles te weten komen over deze smartphones, zoals de schermgrootte, de processor, het werkgeheugen en de interne opslagruimte. Meestal biedt Xiaomi met haar Redmi-toestellen een zeer mooie prijs-kwaliteitverhouding aan en de verwachting is dat het bedrijf die lijn in elk geval voort gaat zetten.

 • Delen:

Reacties

 1. Hugo
  04 december, 2017 om 15:39

  Het betreft de Redmi 5 en Redmi 5 Plus, niet de mi 5 en mi 5 plus. Staat ook in het twitterbericht.
  Xiaomi heeft meerdere lijnen de “Mi” lijn is vergelijkbaar met de “Galaxy S” (high end) van Samsung waar de Redmi lijn vergelijkbaar is met de “Galaxy J” van Samsung (budget).

  Overigens is de Mi 5 al lang uit. De mi 6 ook al en de Mi 7 wordt begin volgend jaar verwacht.

  • Wesley Akkerman
   04 december, 2017 om 19:32

   Je hebt gelijk, ik heb de toestellen door elkaar gehaald (elders in het bericht had ik het wel meteen over de Redmi). :P

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.