Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia One 8 (2018) gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2018, 10:24 CategorieAndroid

Er is een nieuwe tablet van Acer gesignaleerd bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, de Acer Iconia One 8 (2018). De verwachting is dat Acer deze tablet zal presenteren tijdens de aankomende Mobile World Congress in Barcelona.

Specs van Acer Iconia One 8 (2018) gelekt

Meestal is Acer aanwezig op de beurs Mobile World Congress. Dit jaar zal geen uitzondering zijn, aangezien het bedrijf daar mogelijk een nieuwe tablet zal presenteren. Waarschijnlijk worden het er mee (dat doet de fabrikant meestal), maar de tablet die we in elk geval mogen verwachten is de Acer Iconia One 8 (2018). Dit apparaat is gespot bij de FCC, het Amerikaanse overheidsorgaan dat alles met betrekking tot communicatie in de gaten houdt. De tablet krijgt een scherm van 8-inch en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

Zoals je mag verwachten zal de Acer Iconia One 8 een budgettablet worden en daar zijn de specs dan ook naar. Onder de motorkap treffen we de quadcore-processor MediaTek MT6781A aan, die is geklokt op 1,3 GHz. Ook zal er 1 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn, evenals 16 GB aan interne opslagruimte. Op de achterkant zit een vijf megapixel-camera en op de voorkant een camera van twee megapixel. De accu beschikt over 4.500 mAh. Verder is aanwezig bluetooth, wifi en gps en zal het apparaat ongeveer 150 dollar moeten kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.