Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt Spin 3 (SP314-51) convertible laptop aan

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2018, 22:52 CategorieWindows

CES 2018 is nog niet officieel van start gegaan maar de eerste persconferenties zijn al voorbij. Acer is één van de eerste fabrikanten die van zich laat horen, met de introductie van de Swift 7 laptop en de Spin 3 convertible laptop. Beide apparaten moeten voor de lente nog in de Benelux verschijnen.

Acer Swift 7

De Acer Swift 7 (SF714-51T) is volgens de Taiwanese fabrikant de dunste laptop ter wereld. Het apparaat is maar 8,98 millimeter dun en komt met een Intel Core i7-processor en 4G voor mobiel internet. Naast een Nano SIMkaartlezer is de Swift 7 uitgerust met eSIM technologie waarmee downloaden en activeren van eSIM profielen mogelijk wordt. Bovendien is de Swift 7 voorzien van 802.11ac WLAN met 2×2 MIMO voor een snelle verbinding op kantoor of thuis.

De convertible beschikt over een batterijduur van 10 uur, een opslagcapaciteit van 256GB (PCIe SSD) en 8GB aan werkgeheugen. Met de vingerafdruklezer is veilig inloggen zonder wachtwoord mogelijk via Windows Hello. Het Full-HD IPS beeldscherm is vergroot tot 1-inch en is daarnaast uitgerust met Acer Color Intelligence voor een hoge helderheid vanuit elke kijkhoek. Bovendien is de Swift 7 voorzien van een Corning Gorilla Glass NBT touchscreen en touchpad, en een toetsenbord met achtergrondverlichting.

Acer Spin 3

Acer heeft eveneens de vernieuwde Spin 3 (SP314-51) convertible laptop aangekondigd. Door de duurzame 360° dual-torque scharnier is het mogelijk om de Spin 3 te gebruiken als laptop, tablet of beeldscherm. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor de ruimtebesparende tentmodus. De nieuwe Spin 3 is voorzien van een Intel Core processor tot de 8e generatie en diverse opslagmogelijkheden. Bovendien heeft de nieuwe Spin 3 een batterijduur van maximaal 12 uur en is deze voorzien van twee front-facing luidsprekers met Acer TrueHarmony technologie. Het 14-inch beeldscherm komt met de Full-HD-resolutie en IPS-technologie.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Swift 7 wordt in april verwacht in de Benelux. De prijs in deze markt is nog niet bekend. De Acer Spin 3 zal vanaf februari leverbaar zijn in de Benelux met prijzen vanaf 549 euro.

  • Delen:
acer spin 5 (2017)
Acer Spin 5 (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.