Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android-app Skyline verandert achtergrond in live kaart van je locatie

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2018, 9:50 CategorieApplicaties

Met de Android-applicatie Skyline ben je in staat van je achtergrond een live map te maken, die is gebaseerd op je locatie (of eentje die je zelf hebt ingevoerd). De app is niet gratis te downloaden en kost eenmalig 1,99 euro.

Je locatie als live achtergrond op je smartphone of tablet

Vind je je eigen achtergrondkeuzes vaak ondermaats? Dan heb je ongetwijfeld al een app gevonden die je elke dag een andere achtergrond voorschotelt of aanbevelingen kan doen op basis van je interesses. Maar wat nou als je een achtergrond kunt zien van de locatie waar je op dat moment bent? Dat is wat de Android-applicatie Skyline voor je realiseert. Je kunt de omgeving zien waarin je woont of voert specifieke coördinaties in waar dan een kaart uit komt. De app maakt gebruik van 3d-mapdata van Mapbox.

De app heeft nog een aantal geinige dingen in petto. Wanneer je de smartphone of tablet ontgrendelt, dan zal de afbeelding lichtelijk meebewegen met je swipe (tenminste, dat effect lijkt het te hebben). Ook is het zo dat de kaart reageert op de beweging van je apparaat. Houd je hem bijvoorbeeld ietwat schuin, dan zal de kaart daarop reageren. Je kunt zelf overigens nog een aantal dingen instellen, zoals de mate van meebewegen en de 3d-effecten. Skyline is geen gratis applicatie, maar kost eenmalig 1,99 euro.

  • Skyline
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.