Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt een 6,1″-iPhone uit zonder 3D Touch’

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 9:45 CategorieiPhone

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Apple een iPhone uitbrengen met een 6,1″-scherm, zonder 3D Touch aan boord. Deze smartphone moet ook elementen van de iPhone X en iPhone 8 gaan combineren.

Ook dit jaar drie iPhone-modellen – gerucht

KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo begint dit jaar met versie iPhone-voorspellingen. Als we de analist en de geruchtenmachine mogen geloven, dan brengt Apple dit jaar drie verschillende smartphonemodellen op de markt (net zoals in 2017). Zo komt er een geüpdatete versie aan van de iPhone X (met een oled-scherm van 5,8-inch), een groter model met een 6,5″-scherm (die nu liefkozend de X Plus wordt genoemd) en een smartphone met een scherm van 6,1-inch, die elementen van de X en de 8/8 Plus moet combineren.

Dat 6,1″-model moet een aluminium frame gaan krijgen (net zoals op de 8) en standaard interne onderdelen (die niet zo compact verpakt worden als in de X). Daarnaast moet deze smartphone een lcd-scherm krijgen, met een randloos design en een uitkeping voor Face ID. De prijs ligt dan ergens tussen de 700 en 800 euro. Ook zal dit model het zonder 3D Touch moeten doen, 3 GB aan werkgeheugen krijgen en een enkele camera op de achterkant krijgen. De nieuwe X-modellen zouden overigens worden voorzien van 4 GB aan werkgeheugen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.