Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert de eerste publieke bèta van iOS 11.3

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 9:31 CategorieiPad

Apple heeft donderdagavond officieel de eerste bèta-versie van iOS 11.3 voor publieke testers gelanceerd. Je kunt de update nu verwachten op je iPhone of iPad. De update brengt een groot aantal handige functies met zich mee, waar iedereen deze lente op mag rekenen.

Bèta-update iOS 11.3 nu beschikbaar

Apple heeft de eerste publieke bèta van iOS 11.3 gelanceerd voor testers. Je kunt de update nu elk moment verwachten op je iPhone of iPad, mits je je hebt aangemeld voor het programma, natuurlijk. De update bevat de volgende onderdelen.

  • Vier nieuwe animoji: leeuw, beer, draak, schedel
  • ARKit 1.5 met ondersteuning voor verticale oppervlakten, oppervlakten met een onregelmatige indeling, autofocus en hogere resolutie
  • Bepaalde gezondheidsdata die automatisch wordt geüpdatet
  • Meer prominente muziekvideofuncties in Apple Music
  • Betere Homekit-integratie
  • De mogelijkheid dat je locatie wordt doorgestuurd naar een alarmcentrale als je een alarmnummer belt

Apple heeft ook beloofd dat iOS 11.3 de mogelijkheid introduceert waarmee je zelf bepaalt of je wil dat je prestaties worden verminderd wanneer je batterij leeg is. Maar deze optie zit nog niet bij deze update inbegrepen. Verder brengt deze bèta-update nog een groot aantal kleinere aanpassingen met zich mee, zoals een nieuw privacy-icoon en nog veel meer. De stabiele versie van deze iOS-update wordt in de lente van 2018 verwacht.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.