Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe beelden lijken de Samsung Galaxy S9 en S9+ te onthullen

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 19:55 CategorieAndroid

Het Zuid-Koreaanse Samsung zal volgende maand tijdens het Mobile World Congress zijn nieuwe vlaggenschip onthullen: de Galaxy S9 en S9 Plus. De telefoons zullen volgens de geruchten veel lijken op hun voorgangers, en dat lijkt nu bevestigd te zijn met foto’s die gelekt zijn door de site VentureBeat.

Is dit de Galaxy S9?

VentureBeat claimt dat bovenstaande foto’s de nieuwe telefoons onthullen. De Galaxy S9 krijgt volgens de site een 5,8-inch display en zal draaien op de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-processor. De telefoon krijgt volgens de site vier gigabyte aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 64 gigabyte.

De grotere broer van de telefoon, de Galaxy S9+, zal een 6,2-inch display krijgen. Dit toestel beschikt over dezelfde processor, maar meer geheugen: zes gigabyte aan werkgeheugen en 128 gigabyte aan opslagcapaciteit. Beide toestellen hebben ook op andere gebieden een hardwarematige upgrade gekregen ten opzichte van hun voorgangers.

Dat zien we terug in de camera: VentureBeat stelt dat de telefoon een hoofdcamera heeft van twaalf megapixels. Een beeld van de achterkant heeft men niet, maar die zou onder de camera een vingerafdrukscanner krijgen. Dat betekent dat de vingerafdrukscanner zich op een iets natuurlijkere positie bevindt dan bij de S8, waar die er naast zat en je soms misgreep.

Het nieuwste vlaggenschip van Samsung wordt op 25 februari onthuld. Naar het schijnt ligt het toestel op 16 maart in de Amerikaanse winkel. Of de Nederlandse release gelijktijdig is, weten we nog niet.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy A8 (2018)
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.