Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #95

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? staat weer voor de deur. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe update bij. In het poule spel kun je zelf aangeven wie volgens jou de mol is. Zo kun je punten verdienen. Het spel kun je tegen je vrienden spelen, zodat je makkelijk bij kunt houden wie er het beste voor staat.

Wie is de Mol? is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Wie is de Mol?

Kies Ik Gezond?

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, is de Kies Ik Gezond?-app zeker een aanrader. De app zorgt ervoor dat het lezen van etiketten een stuk makkelijker wordt. De app vertelt je namelijk de voedingswaarden en de ingrediënten. Ook vertelt de app je of het product een gezonde keuze is in de Schijf van Vijf.

Kies Ik Gezond? is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Kies Ik Gezond?

Actify Bewegen stappenteller

Om 2018 goed te beginnen, is het belangrijk dat we gezond aan de slag gaan. Genoeg apps willen ons daar een handje bij helpen. Actify Bewegen Stappenteller is zo’n app. De app houdt precies bij hoeveel stappen je hebt gezet en je kunt bepaalde stappendoelen halen. Lukt het jou om genoeg te lopen?

Actify Bewegen stappenteller

Actify Bewegen stappenteller is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Actify Bewegen stappenteller

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.