Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #97

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Itsme.

Itsme

Itsme is een handige app voor de Belgische lezers. Met deze app heb je voortaan geen aparte kaartlezers meer nodig om je te identificeren bij Belgische overheidsdiensten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om toegang te krijgen tot bepaalde overheidsdiensten, waaronder Tax-on-web en MyPension. Met de app kun je jezelf overigens ook identificeren bij onder meer banken.

Itsme is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Itsme

Confide

Confide is een app waarmee je in alle veiligheid gevoelige berichten kunt versturen. De chat-app maakt gebruik van end-to-end-encryptie, maar gaat daarnaast nog een stap verder om te zorgen dat berichten niet in de verkeerde handen vallen. Zo moet de ontvanger onder meer over een balkje vegen voordat hij de tekst kan lezen, kan er geen screenshot worden gemaakt van de tekst en verdwijnt de tekst ook zodra het één keer gelezen is.

Confide is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Confide

Overwatch League

Overwatch is razend populair en dan is het ook niet heel verrassend dat er zelfs een competitie wordt gestart voor de multiplayer-game. Het eerste seizoen in de competitie begint in januari en het prijzengeld bedraagt liefst 3,5 miljoen dollar. Met de Overwatch League app kun je alle nieuwtjes rondom de competitie volgen. Ook is het mogelijk om live wedstrijden te bekijken.

Overwatch League is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Overwatch League

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Lees meer over cryptocurrency kopen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.