De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #98

27 januari 2018 2 Minuten 0 Reacties
duckduckgo

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer DuckDuckGo.

DuckDuckGo

DuckDuckGo is aan de slag gegaan met een vernieuwde mobiele applicatie. De app zorgt ervoor dat je veilig kunt internetten en dat je op de hoogte bent hoe er om wordt gegaan met je privacy. De app houdt namelijk precies bij of een verbinding versleuteld is en hoeveel trackers er actief zijn.

DuckDuckGo is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

DuckDuckGo

Pakkie

Tikkie is inmiddels een app die we allemaal wel kennen, maar nu is ook Pakkie verschenen. Pakkie moet ervoor zorgen dat het verkopen van tweedehands spullen een stuk veiliger verloopt. De app moet ervoor zorgen dat oplichting wordt tegengegaan door gebruik te maken van het principe Gelijk Oversteken.

Pakkie is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

Pakkie

Krap.nl

Krap.nl is ene app van de gemeente die ervoor moet zorgen dat jongeren minder snel in de schulden terecht komen. In de app kun je bijhouden hoeveel geld je binnenkrijgt en hoeveel geld je uitgeeft. De gratis app geeft je zo eenvoudig een overzicht van de inkomsten en uitgaven die je hebt zodat je schuldig kunt voorkomen. Ook komen er zo nu en dan slimme bespaaradviezen voorbij.

Krap.nl is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

Krap.nl

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)