Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta voor OnePlus 5 en OnePlus 5T verwijdert de klembordapp

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2018, 9:27 CategorieAndroid

OnePlus heeft een versie bèta uitgebracht voor zowel de OnePlus 5 als de OnePlus 5T. Deze update verwijdert onder meer de ‘beruchte’ klembordapplicatie. Deze app zou data doorspelen naar Chinese servers, maar het bedrijf heeft dat inmiddels ontkend.

Nieuwe bèta voor OnePlus 5 en OnePlus 5T

Mocht je lid zijn van het bèta-programma van OnePlus, dan is het goed om te weten dat je nu een nieuwe versie van het OxygenOS kunt downloaden voor de OnePlus 5 en OnePlus 5T. De grootste verandering is het verwijderen van de ‘beruchte’ klembordapplicatie. Deze app zou stiekem data doorsturen naar Chinese servers, maar de fabrikant heeft dat inmiddels fel ontkend. Om nu alle schijn weg te halen heeft OnePlus er toch voor gekozen deze app te verwijderen; zo hoeft er dus ook geen verwarring meer over te bestaan.

Daarnaast voegt de bèta een handige functie toe. Wanneer je wordt gebeld, dan moet je een icoontje naar beneden schuiven om op te nemen en omhoog schuiven om hem te negeren. De bèta voegt een optie waarmee je zelf kunt bepalen hoe je opneemt. Verder is er een beveiligingspatch toegevoegd voor de processor. Wanneer de update precies zal arriveren op alle modellen van de OnePlus 5 en OnePlus 5T, is vooralsnog niet bekend. Op dit moment wordt de update getest, dus als het goed is duurt het nu niet zo lang meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.