‘Binnenkort worden er nieuwe Moto Mods aangekondigd’

31 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
moto-mods-moto-z

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Motorola binnenkort nieuwe Moto Mods op de markt, waaronder een camera met verwisselbare lenzen. De details zijn gelekt via Reddit; onduidelijk is echter wanneer de mods zouden worden aangekondigd.

Meer Moto Mods onderweg – gerucht

Het lijkt erop dat Motorola binnenkort nieuwe Moto Mods gaat aankondigen (via Reddit). Eén van deze mods zou een camera-accessoire zijn die ondersteuning aanbiedt voor verschillende lenzen. Die lenzen zouden worden gemaakt door bedrijven als Canon, Nikon en Sony. Met deze Moto Mod zou je dus je smartphone kunnen omtoveren tot een best goede camera. Daarnaast moet er ook een nieuwe versie van de projector worden gelanceerd. Deze accessoire zou 35 procent meer helderheid aanbieden en een grotere accu gaan krijgen.

Een derde zou een goedkopere speaker moeten zijn. Ook is er nog gesproken over een vierde Moto Mod. Dit zou een drone moeten worden, die een foto kan maken van jouw rug en dan weer terug vliegt naar waar die vandaan kwam. Echter, er wordt ook gezegd dat de fabrikant van deze accessoire de plannen heeft teruggetrokken en nu is het dus niet duidelijk of de mod daadwerkelijk het daglicht zal zien of niet. Helaas is het voor de andere accessoires ook niet duidelijk wanneer ze worden aangekondigd of worden gelanceerd.

Reacties (0)