Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blizzards officiële Overwatch League-app is nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 12:38 CategorieGaming

Blizzard heeft laten weten dat het voor Android- en iOS-gebruikers nu mogelijk is de officiële Overwatch League-app te downloaden. Met de app is het mogelijk nieuws en ontwikkelingen te volgen uit de e-sportwereld van het populaire schietspel.

Download Overwatch League

Speluitgever Activision Blizzard heeft deze week een nieuwe app gelanceerd voor Android en iOS: Overwatch League. Met deze app kunnen fans van het populaire schietspel informatie, nieuws en ontwikkelingen lezen over alles dat met de e-sportwereld achter het spel te maken heeft. Wanneer je de applicatie op een smartphone of tablet hebt gezet, dan kun je inloggen met je Blizzard-account en direct alles volgen dat je wil volgen, zoals schema’s, het bijhouden van alerts, het bekijken van video’s (live en opgenomen) en nog veel meer.

Mocht je geen account hebben, maar toch alles willen meekrijgen, dan is dat geen probleem. Want je hebt geen account nodig om van de app gebruik te maken. E-sports is inmiddels een sportieve tak die we niet meer kunnen ontkennen. Met ruimte op grote sportzenders (dus niet alleen in gespecialiseerde media) wordt de sport ook ontdekt door mensen die aanvankelijk misschien niets met gaming te maken hebben, maar hier toch in geïnteresseerd kunnen zijn. Het gaat immers om een prestatie die geleverd moet worden, en dat is altijd spannend.

  • Overwatch League
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.