Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bug in Facebook Messenger laat iOS-applicatie constant vastlopen

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2018, 9:29 CategorieApplicaties

Er zit momenteel een vervelende bug in Facebook Messenger, die ervoor zorgt dat iOS-gebruikers slechts een paar woorden kunnen typen. Daarna loopt de app vast en moet je hem opnieuw opstarten. Er is helaas nog geen oplossing beschikbaar of zelfs aangekondigd.

Nare bug in Facebook Messenger

Gebruikers van Facebook Messenger op iOS hebben last van een vervelende bug die ervoor zorgt dat ze slechts een aantal woorden kunnen tikken, waarna de app vastloopt. Dat meldt TechCrunch. Verschillende mensen op Twitter hebben geklaagd over het fenomeen. Eén gebruiker demonstreert het probleem perfect met een screenshot: de man kan steeds tot drie woorden tikken en daarna loopt de boel vast. Het lijkt erop dat het probleem ligt bij de autocorrectfunctie, maar officieel is er nog niets over bekendgemaakt.

In reactie tegenover de website TechCrunch heeft Facebook laten weten dat het bedrijf op de hoogte is van de problemen, maar dat het op dit moment nog niet kan zeggen wanneer er een oplossing beschikbaar is. Je telefoon opnieuw opstarten of de app verwijderen en opnieuw installeren heeft geen zin. Maar wat wel kan helpen is de autocorrect uitschakelen. Dat is misschien even vervelend, maar dan kun je de app tenminste wel blijven gebruiken tot het moment dat er een oplossing is. Het wachten is nu op een update voor de applicatie.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.