Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Camera-update toont komende Nokia-smartphones

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2018, 13:23 CategorieAndroid

Dankzij een camera-update voor de Nokia 5 weten we nu waarschijnlijk welke Nokia-toestellen er het komende jaar worden gelanceerd. Volgens MySmartPrice.com zijn er bestanden gevonden in de .apk van de camera-update met een referentie naar de nieuwe toestellen. Het gaat om de Nokia 1, Nokia 4, Nokia 7 Plus en de Nokia 9.

Van sommige van deze Nokia-smartphones wisten we het bestaan al af. Zo zou de Nokia 9 het nieuwe vlaggenschip voor 2018 moeten zijn. De specificaties van dit toestel doken onlangs op bij de FCC. De Nokia 9 zou komende maand al gelanceerd kunnen worden.

Nokia 1 valt in het budgetsegment

De Nokia 1 zou een smartphone in het budgetsegment moeten worden. Geruchten gaan rond dat dit toestel over een 5″-display zou beschikken met 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslaggeheugen. Het toestel zou draaien op Android Oreo Go Edition, een lichtere versie van Android 8.0 Oreo, speciaal voor budgettelefoons. Waarschijnlijk zal de Nokia 1 in maart 2018 verschijnen.

Over de Nokia-smartphones 4 en de 7 Plus is nog weinig bekend, behalve dat de 7 Plus waarschijnlijk een upgrade van de normale Nokia 7 zal zijn. Hopelijk krijgen we meer informatie van Nokia tijdens de CES 2018.

HMD Global brengt sinds 2017 smartphones uit onder de naam Nokia. Vorig jaar heeft HMD Global zes smartphones onder de wereldwijd bekende naam uitgebracht.

  • Delen:
Nokia 6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.