Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome 64 stopt pop-ups, redirects en ongewenste geluiden

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 22:26 CategorieAndroid

Binnenkort verschijnt er een update voor de populaire browser Chrome (versie 64.0.3282.116) voor Android in de Play Store waarin eindelijk eens afgerekend wordt met vervelende automatische doorverwijzingen (redirects), ongewenste pop-ups en automatisch afspelende muziek en andere geluiden.

Zit je net lekker in het openbaar vervoer te surfen over het internet, speelt er ineens automatisch een video met geluid af op je telefoon, waardoor iedereen mee kan genieten. Voor veel mobiele gebruikers is dit een grote ergernis, net als een website die ineens een andere website vol spam lijkt te openen. Of lees je net een interessant nieuwsartikel en verschijnen er ineens drie pop-ups in beeld. Allemaal ongewenst en zeer vervelend, maar er lijkt nu een einde aan te komen.

Chrome 64 verschijnt de komende weken in de Play Store

Binnen nu en enkele weken zal Chrome 64 bij ons in de Play Store verschijnen. De nieuwe versie zal de bovenstaande ergernissen eindelijk stoppen. De update voor de browser lost daarnaast enkele bugs op en maakt het surfen over het internet veiliger en gemakkelijker. De browser zal automatisch pop-ups blokkeren en stopt automatische doorverwijzingen waar je niet op zit te wachten. Ook zal de browser worden voorzien van audio-muting, waarmee alle geluiden op een website automatisch gedempt zullen worden. Dit kun je straks instellen in een nieuw menu voor geluiden bij de instellingen van de browser.

Chrome 64 zal in de komende weken worden uitgerold naar Android, nog voor een release op Windows, Mac en Linux.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.