Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #96

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Lidl VitaMini.

Lidl VitaMini

Lidl vindt het belangrijk dat zijn klanten meer te weten komen over groenten en fruit. De supermarktketen heeft nu dan ook een applicatie ontworpen waarmee we in de wereld van de VitaMini’s terecht kunnen komen. VitaMini’s zijn speciale knuffeltjes die Lidl heeft uitgegeven. Aan die knuffeltjes hangt een kaartje die je vervolgens kunt scannen met een smartphone of tablet. Bij elk knuffeltje hoort vervolgens ook een game via de app.

Lidl VitaMini is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Lidl VitaMini

Mijn Bijbel

Een app die afgelopen week populair is geworden, is de applicatie Mijn Bijbel. De applicatie maakt het mogelijk om liefst zes vertalingen van De Bijbel te lezen. Daartoe behoren onder meer de Bijbel in Gewone Taal en Nieuwe Bijbelvertaling. Zo heb je voortaan altijd een bijbel op zak.

Mijn Bijbel

Mijn Bijbel is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Mijn Bijbel

Paste

Ben je op zoek naar een applicatie waarmee het mogelijk wordt om een presentatie te maken? Dan is Paste een ideale app. De applicatie maakt het mogelijk om met een eenvoudige huisstijl aan de slag te gaan om vervolgens een duidelijke presentatie in elkaar te kunnen zetten. Wil je dat anderen jouw presentatie ook kunnen bekeken? Dan kun je hem met Paste eenvoudig delen.

Paste is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Paste

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Reacties

  1. marleen
    22 januari, 2019 om 10:47

    Leuke actie! Eventueel zou je als je alle vitaminis in de app kunnen downloaden via de codes die je kunt vinden op deze pagina https://www.spydeals.nl/lidl/gratis-lidl-vitaminis-2019-codes-voor-de-app-105759

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.