Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Facebook Watch Party kijk je samen met je vrienden naar video’s

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2018, 9:11 CategorieApplicaties

Facebook test momenteel een nieuwe functie genaamd Watch Party. Met de optie is het mogelijk samen naar video’s op het netwerk te kijken. Dat kan op de website, maar natuurlijk ook via de applicaties die je kunt gebruiken op Android en iOS.

Samen video’s kijken met Watch Party

Facebook test vanaf vandaag een nieuwe functie voor groepen genaamd Watch Party. Met de functie is het mogelijk samen met je vrienden naar video’s op het sociale netwerk te kijken. Ook kan iedereen een comment of reactie plaatsen. Het is mogelijk alle openbare video’s in de rij te plaatsen, of dat nu live of vooraf opgenomen is. Het doel van dit feestje is van video’s kijken een sociale aangelegenheid te maken, of je nou bij elkaar in de kamer zit of niet. Uiteindelijk is Facebook bedoeld om mensen bij elkaar te krijgen, natuurlijk.

Wanneer een moderator een video plaatst in een groep, dan kan die samen worden bekeken. Als je lid bent van die groep, dan krijg je een melding te zien dat er video’s worden bekeken, zodat je direct mee kunt doen — en dan zie je dus de video die alle andere leden ook zien. Je kunt ook zien welke video’s nog in de rij staan. Kijk je op een smartphone of tablet mee, dan verschijnen comments en reacties over de video. Wanneer het sociale netwerk Watch Party wereldwijd naar iedereen uitrolt, is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.