Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Files Go van Google gaat beter overweg met tablets en sd-kaarten

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 9:22 CategorieBesturingssystemen

Gogle heeft een update uitgebracht voor de applicatie Files Go, waarmee je op overzichtelijke wijze je bestanden kunt beheren op een smartphone of tablet. De app kan nu beter overweg gaan met tablets en sd-kaarten, laat de zoekmachinegigant weten.

Download de update voor Files Go

Hoewel Google zijn Go-apps vaak niet breed uitbrengt (ze zijn meestal bedoeld voor landen in ontwikkeling), heeft het bedrijf dat wel gedaan met Files Go. Dit is een handige bestandenmanager die op overzichtelijke wijze inzicht moet geven in de bestanden op je smartphone of tablet. Vandaag heeft de applicatie een update gekregen, die een aantal dingen aanpast en toevoegt.

  • De applicatie biedt nu een bredere ondersteuning aan voor sd-kaarten. Google heeft gemerkt dat veel gebruikers een sd-kaart gebruiken in hun smartphone of tablet, en nu kun je bijvoorbeeld beter zien wat er op je sd-kaart staat opgeslagen.
  • De applicatie biedt nu officieel ondersteuning aan voor tablets. Je kon de app al installeren op een tablet, maar nu is de interface er ook voor geoptimaliseerd.
  • Je kunt bestanden openen in andere applicaties. Voorheen werden alle bestanden in Files Go geopend, maar nu is het zo dat je zelf kunt kiezen welke app je ervoor wil gebruiken. Zo kun je een pdf-bestand in je favoriete pdf-applicatie openen, et cetera.

De update wordt nu uitgerold naar iedereen die de app geïnstalleerd heeft.

  • Files Go
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.