Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Final Fantasy XV: Pocket Edition komt in februari naar iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2018, 16:09 CategorieGaming

Square Enix heeft het maar druk met Final Fantasy XV. Het spel verscheen eind 2016 op de PlayStation 4 en de Xbox One. Er is een animatiefilm gemaakt en een release op de pc staat voor maart van dit jaar gepland. Vorig jaar verscheen er al een mobiele game genaamd Final Fantasy XV: A New Empire en nu blijken we op 9 februari te kunnen spelen met Final Fantasy XV: Pocket Edition op iOS, Android en Windows 10-apparaten.

Engadget meldt dat het spel is verschenen in de App Store met een release op 9 februari. De datum is nog niet door Square Enix bevestigd. Volgens de website van Final Fantasy XV: Pocket Edition komt het spel deze winter naar iOS, Android en Windows 10.

Spel voor de consoles omgezet naar mobiel

Final Fantasy XV: Pocket Edition vertelt het verhaal van de consolegame, met dezelfde personages, maar in een iets ander jasje. Het spel heeft voor de smartphones en tablets een minder volwassen design gekregen dan het origineel, maar lijkt goed te passen binnen het Final Fantasy-universum.

Het spel kent straks 10 hoofdstukken, waarbij het eerste hoofdstuk gratis te spelen is. Het tweede en het derde hoofdstuk krijgen ieder een prijs van 0,99 dollar. Hoofdstuk vier tot en met tien krijgen een prijs van 3,99 dollar per deel. Je kunt ook direct het complete spel kopen voor 19,99 dollar. Hiermee lijkt Final Fantasy XV: Pocket Edition stevig aan de prijs te zijn voor een mobiele game, maar als het net zo groot wordt als het origineel zou deze prijs gerechtvaardigd kunnen zijn. We houden je op de hoogte van het spel middels de games-rubriek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.