Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Foto toont specificaties en doos van de Samsung Galaxy S9’

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2018, 10:26 CategorieAndroid

Er is een foto online verschenen waarop we mogelijk het doosje van de Samsung Galaxy S9 te zien krijgen, waarop alle specs te lezen zijn. Zo krijgt de Galaxy S9 mogelijk een Super Speed Dual Pixel-camera van twaalf megapixel en 4 GB aan werkgeheugen.

Foto toont doosje Samsung Galaxy S9 – gerucht

Samsung heeft al bevestigd dat de Samsung Galaxy S9 in februari, tijdens Mobile World Congress 2018, zal worden gepresenteerd. Tot die tijd kunnen we nog een aantal geruchten en gelekte foto’s verwachten. Vandaag is het de beurt aan een foto waarop we mogelijk het doosje van de Galaxy S9 te zien krijgen, inclusief alle specs voor het aankomende toestel. Als we de specificaties op de foto mogen geloven, dan zal Samsung een aantal dingen veranderen ten opzichte van de Samsung Galaxy S8, maar niet alles zal anders zijn.

Dingen die de Samsung Galaxy S9 gemeen heeft met de Samsung Galaxy S8 zijn bijvoorbeeld de schermgrootte, het interne geheugen en het werkgeheugen. Maar ook de camera’s en het certificaat voor water en stof zijn gelijk aan elkaar. Daarnaast is er ondersteuning voor draadloos opladen en zijn de speakers dit keer eveneens geoptimaliseerd door AKG. Maar er zijn ook nieuwe dingen, zoals de vermelding van f/1.5 en f/2.4. Mocht dit kloppen dan kan de S9 mogelijk zelf wisselen tussen aperture en altijd de beste foto’s maken.

Daarnaast wordt er melding gemaakt van Super Slow-mo. Mogelijk is dit eenzelfde gimmick als Sony heeft gepresenteerd met de Sony Xperia XZ Premium, maar onbekend is dan nog in hoeveel frames per seconde er kan worden opgenomen. De Xperia XZ Premium kan tot 960 fps aan. Verder wordt er melding gemaakt van stereospeakers. Samsung heeft uiteraard niet gereageerd op de foto, maar zal de bovenstaande specs snel genoeg bevestigen of ontkrachten. We hoeven nu alleen maar tot eind februari te wachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.