Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s laten de nieuwe Samsung Galaxy S9 Plus zien

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2018, 22:00 CategorieAndroid

Een serie foto’s van de Samsung Galaxy S9 Plus is online gezet. Het toestel valt in twee kleuren van beide zijden te bewonderen: blauw en goud.

De Galaxy S9 Plus wordt een van de twee toekomstige vlaggenschepen van Samsung. Er is al veel over uitgelekt. De phablet krijgt een 6,22 inch scherm, de ‘gewone’ Galaxy S9 moet het doen met een kleiner 5,77 inch scherm. De Galaxy S9 Plus krijgt twee achtercamera’s, de Galaxy S9 slechts één. Al die camera’s krijgen een resolutie van 12 megapixel. Daarmee zijn de belangrijkste verschillen tussen de toestellen wel benoemd; de interne hardware zou grotendeels hetzelfde zijn.

Irisscanner

Wel wordt gerapporteerd dat er een verschil zou zijn in de irisscanner. Die in de Galaxy S9 zou een standaard irisscanner bevatten die in de frontcamera is verwerkt, maar de Galaxy S9 Plus zou de ogen scannen met een speciale module die ogen scant. Daarnaast zit nog een aparte selfiecamera. Hoe dat precies werkt, moet nog blijken; er is weinig over bekend.

Kleinere componenten

Andere technische informatie meldt dat bepaalde componenten in de hardware zijn verkleind, waarschijnlijk om meer plek te creëren voor een grotere batterij. En over die schermen gesproken, die zouden ook een kleine technologische boost hebben gekregen, die Samsung nog moet onthullen.

Al met al is er nog veel onduidelijk, maar de plaatjes maken veel goed.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.